Mer än bara en faktureringstjänst

Vill du fakturera utan företag och F-skatt? Vi hjälper dig att ta steget!

Dostep är experter när det kommer till att fakturera utan F-skatt och företag. Vi förstår vikten av att kunna fakturera som privatperson utan behöva krångla med massa jobbig administration, bokföring, skatter och sociala avgifter vilket är varför vi finns till.

Att fakturera utan företag som privatperson är inte alltid helt enkelt. Vi hjälper dig att komma igång med att fakturera
Är du redo att ta nästa steg och bli egenanställd hos Dostep? Skapa ett konto gratis och börja fakturera.
Fakturera utan f-skatt genom Dostep, vi hjälper dig med administration

Varför fakturera utan F-skatt?

För privatpersoner som vill utföra arbete och fakturera sina tjänster kan det vara en utmaning att navigera genom reglerna kring F-alla lagar och regler med att starta ett eget företag. Det är här Dostep kommer in i bilden. Vi erbjuder en smidig lösning för fakturering utan F-skatt, vilket gör det möjligt för privatpersoner att enkelt fakturera för sina tjänster och få sin lön utbetald utan att behöva oroa sig för de komplexa processerna och kraven som F-skatt innebär.

Fakturera utan företag och f-skatt har aldrig varit enklare.

Administration

Genom att fakturera utan F-skatt behöver du inte oroa dig för att uppfylla de krav och skyldigheter som följer med att ha en F-skattsedel. Du kan fokusera på ditt arbete och låta oss ta hand om all administration och faktureringsprocessen åt dig. Du slipper därmed all administration ett eget företag kräver och slipper också kostnader som det skulle medföra såsom bokföringsprogram, revisorer mm. 


Att frilansa utan f-skattsedel är möjlig genom Dostep som egenanställningsföretag

Smidighet & flexibilitet

Genom att välja att fakturera utan F-skatt kan du komma igång med ditt arbete snabbt och smidigt. Du behöver inte genomgå den tidskrävande processen att registrera ett företag eller vänta på att få din F-skattsedel godkänd. Det ger dig flexibiliteten att kunna utföra uppdrag och fakturera för dina tjänster när du vill. Att skapa en faktura går fort genom Dosteps användarvänliga verktyg. Läs mer om hur mycket du behöver fakturera för att få ut en viss lön.

Dostep är ett tryggt och enkelt faktureringsalternativ som finns här för dig.

Trygghet

Som en del av Dostep kan du njuta av en ekonomisk trygghet. Vi ser till att dina fakturor betalas och tar hand om eventuella påminnelser som behöver skickas. Vi tar också hand om löneutbetalningarna till dig. Du behöver inte heller oroa dig över deklarationen för det löser vi också. Dessutom erbjuder vi också försäkring ifall något skulle hända dig. 


Hur funkar det att fakturera utan f-skatt?

Med Dostep blir faktureringsprocessen utan F-skatt enkel och bekymmersfri. Vi tar hand om all administration, från fakturering till löneutbetalning. Här är några steg i processen:

Registrera ett konto

Börja med att registrera dig hos oss genom vår enkla och användarvänliga plattform. När du väl har skapat ett konto så ska du lägga till lite kompletterande uppgifter under ”Mitt konto”

Börja fakturera

När du sedan skapat ditt konto så tillkommer en flik i menyn som heter ”Skapa faktura”. Därmed har du tillgång till vårt användarvänliga fakturaverktyg där du enkelt och smidigt kan börja fakturera utan F-skatt utan större problem. Vi är alltid ett samtal eller mail ifrån och finns här ifall du behöver hjälp. När fakturan sedan är skickad så återkommer vi med lön så fort den blivit betald. 

Hur fungerar det att fakturera utan företag eller f-skatt? Läs mer om hur du kan komma igång på www.dostep.se