Hur startar man sin egen verksamhet?

Sättet att överkomma hinder för att nå målet om att driva sin egen verksamhet. 

Idag är det enligt statistik i Sverige fler än någonsin som vill starta och driva sin egen verksamhet. Det kan vara olika svårt beroende på vad du är intresserad av och vilken typ av person du är. Något som dock är viktigt att veta är att det inte alls är omöjligt. Med rätt driv och vägledning så kan du få din verksamhet att rulla. 

Så hur gör man då? Till att börja med behöver du fundera på vilket sätt du vill driva din egen verksamhet på. Vill du starta bolag? Vill du köra genom ett egenanställningsföretag / faktureringsföretag som Dostep och fakturera utan företag? Vill du hellre bli anställd? Idag är det lättare än någonsin att komma igång genom att fakturera utan företag. Det fungerar så att du bara behöver skapa ett konto för att få tillgång till fakturaverktyget där du sedan kan skicka iväg dina fakturor och få lön. Nästa sak att fundera på är till vem du ska sälja dina tjänster / varor till. Ska du sälja till företag? Ska du sälja till privatpersoner? Hur kommer du isåfall i kontakt med relevanta och potentiella kunder? När du har funderat på det så behöver du tänka på din prissättning. Hur mycket ska du fakturera dina kunder för dina tjänster / produkter? Det är viktigt att räkna med alla omkostnader vilket inte ska underskattas, ofta så kommer priset bli högre än vad du tror där det är viktigt att det är så det är. När du har koll på din prissättning är det dags att rulla igång med din verksamhet. Erbjud dina tjänster & kunskaper till potentiella kunder och sälj in värdet till dem. Sedan fakturerar du kunderna och får ut lön. Självklart går det inte på en sekund att dra igång sin verksamhet utan det kräver en del planering och arbete för att komma igång. 

Oroa dig inte över det administrativa som kan tyckas vara skrämmande såsom bokföring, deklarationer och skatter, detta tar vi hand om åt dig. Genom Dostep kan du komma igång och fakturera utan företag på 2 minuter, vi vill att du fokuserar på det du är bäst på, din verksamhet så löser vi resten. 


Driv din egen drömverksamhet genom Dostep som egenanställningsföretag.
Fakturera genom din drömverksamhet och få ut lön. Fakturera utan företag och driv din egen verksamhet.