Effektivisera er konsulthantering genom egenanställning

Med oss som samarbetspartner blir vi ett komplement och avlastning till er ekonomiavdelning. Som arbetsgivare åtar vi oss hela ansvaret för administrationen av löner, sjuklöner, sociala avgifter, semesterersättningar och pensioner. Vi hjälper flera små och medelstora företag idag med konsulthantering.

En ogenomtänkt konsulthantering kostar inte bara pengar och belastar ekonomiavdelningen utan utgör även en affärsrisk. Har alla era konsulter giltiga ansvarsförsäkringar? F-skattebevis? Har ni personer som är tillsvidareanställda i er organisation utan att ni vet om detta?


Vi hjälper ditt företag med att administrera dina konsulter. Börja fakturera genom Dostep

Vi tar hand om era konsulter

Vad har ni för kunder och vad innebär ett samarbete?

Våra kunder består främst av mindre och medelstora företag som uppskattar samarbetspartners som är smidiga, tillgängliga och förstående. Vi på Dostep vill alltid är att arbeta nära våra kunder och erbjuda en kombination av moderna IT-lösningar och personlig kontakt. Samarbetet innebär i stort att vi övertar arbetsgivaransvaret och administrationen för era konsulter.


Vad kostar det när ni tar över all konsulthantering?

Dostep tar en avgift på 5% på konsultfakturorna. För en konsult som annars hade fakturerat 100.000 SEK betalar ni alltså 105.000 SEK. För den kostnaden slipper ni all administration, konsulten täcks av vår ansvarsförsäkring och vi tar över arbetsgivaransvaret. Vi har ett konsultavtal och ni får en samlingsfaktura. Vi tar inte betalt av konsulterna.


Kan ni anpassa er utifrån våra specifika behov?

Lorem ipsum dolor sit amet, at mei dolore tritani Självklart. Vi har administrativa rutiner och avtal som passar de flesta organisationer- sedan är vår ambition att vara smidiga att arbeta med och att vi ständigt anpassar oss för att möta våra kunders önskemål. Det bidrar även till vår egen utveckling och hjälper oss att kontinuerligt bli bättre, både som individer och företag